Forest Business Accelerator

2021-04-17

Taigatech har blivit antagna till Forrest Business Accelerator som genomförs av BizMaker, SCA, RISE Processum och IBM. Pelle Berglund från BizMaker säger att Västernorrland ska bli ett skogligt utvecklingskluster både nationellt och internationellt.

 

Vi sökte till acceleratorn för  att för att fortsätta bygga upp vår kunskap om branschen, få nya kontakter och verifiera vår lösning. Vi ser fram emot coaching både vad gäller affärsutveckling och vårt team” .

Erik Dahl, Styrelseledamot, Taigatech

 

Under åtta månader kommer Taigatech att få hjälp med sin tillväxtresa genom att finjustera idéer, utvecka affärsmodeller och komma närmare marknaden. BizMaker kommer att bistå med rådgiving, affärsutveckling och kontakter tillsammans med partnerbolagen SCA, RISE Processum och IBM