Partnerskap med Annevo

2021-06-17

Taigatech ingår ett partnerskap med mjukvarubolaget Annevo som tidigt såg potentiallen i att erbjuda sågindustrin ett verktyg att öka kvaliten och öka råvaruutnyttjandet av materialet. Annevo har tidigare erfarenhet av att ingå partnerskap med start ups och deras kunskaper inom affärsutveckling samt mjukvaruutveckling kommer hjälpa Taigatech att nå de uppsatta målen.

 

Vi är väldigt nöjda med att ingå partnerskap med Annevo, sedan de har den rätta kombinationen av nyckelkunskapaer inom it-lösningar, affärsutveckling och sedan tidigare en erfaren investerare. Taigatech strävar efter att vara det självklara valet för spårbarhet av trästockar inom sågverksindustrin. Genom först anta ett nichat område för att höja råvaruutnyttjandet. Målet är att erbjuda en pilotprodukt som är redo för implemenation i slutet av året och därefter skala upp verksamheten. Partnerskapet med Annevo kommer vara en nyckel för att paketera våran produkt och förberda för en tillväxtresa.” Säger Christoffer Johnsson, grundare av Taigatech

Länk till Annevos pressrelease

För mer information 

Elias Gustavsson, CEO, ANNEVO AB, 0723-261 057, elias@annevo.se

Christoffer Johnsson, Co-founder, Taigatech, 0761-963 430, christoffer@taigatech.se